Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

712

Спеціалісти Городоцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області продовжують здійснювати посилений контроль за дотриманням профілактичних та протиепідемічних заходів суб’єктами господарювання з метою недопущення поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19, на території міста та району.

Так, на виконання протоколу засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій організовано виїзд спеціалістів для проведення перевірок дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів при здійсненні діяльності з надання послуг. Було перевірено центр обслуговування споживачів газу, центр обслуговування споживачів електроенергії та ЦНАП. Основну увагу звертали на наявність індивідуальних засобів захисту, антисептиків, дотримання соціального дистанціювання, проведення дезінфекції.

Фактів порушень не виявлено.

Під час моніторингового обстеження з працівниками та відвідувачами центрів обслуговування споживачів проведена інформаційно-розяснювальна робота щодо дотримання протиепідемічних заходів.

Робота в зазначеному напрямку триває.

сайт зроблено в adgrafics