Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

20 листопада 2020 року в приміщенні актового залу Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини було проведено навчання для завідувачів і лікарів ветеринарної медицини свиногосподарств та господарств по утриманню великої рогатої худоби на тему: «Порядок надання інформації про харчовий ланцюг».

Захід відбувся за участі начальника Волочиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Микуляка Миколи Ярославовича, заступника начальника управління – начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Волочиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Семенюк Наталії Василівни, начальника Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини Кравця Василя Григоровича та спеціалістів Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини 

Під час навчання розглядалися наступні питання:

1. Дотримання харчового ланцюга. Постановка тварин на карантин. Переміщення тварин (проведення карантинування та ідентифікації). COVID-19 на потужностях (фермах). Проведення перевірок.

2. Затверджених форм журналів, які мають вести спеціалісти ветеринарної медицини свиногосподарств та молочно-товарних ферм. Ознайомлення з Положенням про Волочиську районну державну лікарню ветеринарної медицини. Щомісячне звітування відомчих лікарів, лікарів свиногосподарств та молочно-товарних ферм. Проведення дезінфекції та дератизації. Дослідження корів на приховану форму маститу.

3. Своєчасне подання звітів щодо щеплення тварин. Ведення необхідної документації, журналів. Оформлення актів. Організація проведення щеплень і досліджень. Напрямок роботи на 2021 рік.

4. Про важливість ідентифікації у веденні тваринництва. Правила оформлення ідентифікаційних документів при реєстрації та переміщенні сільськогосподарських тварин. Видача ветеринарних документів для переміщення тварин на забійні підприємства.

Захід був проведений з дотриманням усіх карантинних вимог.

708709

сайт зроблено в adgrafics