Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

706

Створення умов для зменшення поширення збудника COVID-19 у значній мірі залежить від дотримання протиепідемічних вимог суб’єктами господарювання, які здійснюють обслуговування населення.

У Хмельницькому районі робочими групами у складі працівників Держпродспоживслужби та Національної поліції проведено обстеження закладів торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, закладів громадського харчування, інших об’єктів щодо дотримання протиепідемічних заходів на період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби «COVID-19».

За підсумками проведеної роботи були встановлені невідповідності:

– відсутня інформація щодо соціального дистанціювання при вході до магазину;

– використання антисептика із вмістом етилового спирту менше 70 %.

Суб’єктам господарювання внесено пропозиції щодо усунення встановлених порушень, роз’яснено вимоги щодо організації протиепідемічних заходів та поінформовано органи місцевої влади щодо виявлених порушень.

Загалом, суб’єкти господарювання свідомо ставляться до виконання правил з попередження поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 та контролюють дотримання цих вимог відвідувачами.

Звертаємо увагу суб’єктів господарювання, що вимоги «карантину вихідного дня» тривають до 30 листопада 2020 року.

сайт зроблено в adgrafics