Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

23 листопада 2020 року спеціалісти Славутського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з працівниками Національної поліції здійснили чергове обстеження об’єктів на території м. Славута щодо дотримання карантину вихідного дня з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Обстежено 11 об’єктів, в тому числі – продовольчі та промислові магазини, медичні аптеки.

Особлива увага зверталась на: забезпечення засобами індивідуального захисту працівників, наявність їх відповідного запасу, забезпечення безконтактними термометрами та дезінфікуючими засобами для поверхонь, обладнання місць на входах спиртовмісними дезінфікуючими засобами для рук, розміщення інформаційних матеріалів щодо протиепідемічних заходів, наявність розмітки для дотримання фізичної дистанції не менше 1 м, обладнання місць (контейнери/урни) для централізованого збору та утилізації використаних засобів індивідуального захисту тощо.

За результатами проведених обстежень працівники Національної поліції склали 2 протоколи за порушення карантинних заходів. 

З керівниками і працівниками закладів проведена роз’яснювальна робота.

709710

сайт зроблено в adgrafics