Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

704

Спеціалістами Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області в ході проведення планового заходу державного нагляду (контролю) Пліщинського дошкільного навчального закладу загального розвитку «Барвінок» щодо дотримання законодавства про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя здійснено відбір проб харчових продуктів.

Готові страви відбирались на дослідження кількості мезофільних аеробних та факультативно анаеробних мікроорганізмів, бактерії групи кишкової палички, сальмонели, лістерії, золотистого стафілокока.

Відбір проб м’ясних та рибних виробів здійснювався для дослідження на вищеперераховані показники та E.Coli, Proteus.

сайт зроблено в adgrafics