Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

702

З метою організації належного контролю за додержанням протиепідемічних та обмежуваних заходів, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 (зі змінами) «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2», у тому числі встановлених обмежень роботи закладів громадського харчування та додаткових обмежень, визначених на період карантину «вихідного дня» на території України, в тому числі і Волочиського району, активізовано роботу рейдових груп.

В період з 16 по 18 листопада 2020 року рейдовою групою, до складу якої входять спеціалісти Волочиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, дільничні поліцейські Волочиського відділення Городоцького відділу ГУНПУ у Хмельницькій області, представники Волочиської міської ОТГ було проведено обстеження закладів торгівлі на території Волочиської міської ОТГ.

Всього обстежено 13 об'єктів – продуктові магазини. За результатами виявлено 4 порушення: відсутні розмежувальні лінії, інформаційні матеріали щодо COVID – 19. Про виявленні порушення проінформовано Волочиську міську ОТГ.

Під час проведення рейдів проводилася інформаційна робота та наголошувалося на необхідності дотримання протиепідемічних та карантинних заходів у зв’язку із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом.

сайт зроблено в adgrafics