Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

З метою організації належного контролю за додержанням протиепідемічних та обмежуваних заходів, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 (із змінами)

«Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», у тому числі обмежень роботи закладів громадського харчування, додаткових обмежень, визначених на період карантину вихідного дня на території України, в районі активізовано роботу рейдових груп. До їх складу включено представників Хмельницького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області та працівників районного відділу поліції ХВП ГУНП України в Хмельницькій області.

У районі рейдова (робоча) група 15 листопада 2020 року здійснювала обстеження на території Чорноострівської ОТГ. 

Всього обстежено 22 об’єкти: 3 заклади громадського харчування, що на момент перевірки не працювали (згідно вимог), та 19 продовольчих магазинів. Було виявлено 2 порушення: відсутні розмежувальні лінії у магазині «Мандарин», с. Мар’янівка; відсутні інформаційні матеріали щодо COVID-19 у магазині «Продукти», с. Антонівці.

Про виявлені порушення інформовано Чорноостівську ОТГ.

Під час проведення рейдів з працівниками закладів торгівлі проводилася інформаційно-роз’яснювальна робота та наголошувалося на необхідності безумовного дотримання протиепідемічних та карантинних заходів у зв’язку із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

698

сайт зроблено в adgrafics