У Хмельницькому проводиться щоденний моніторинг дотримання суб’єктами господарювання вимог тимчасових рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України щодо профілактики коронавірусної хвороби COVID-19.
Спеціалісти міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з правоохоронцями продовжують проводити роз’яснювальну роботу щодо дотримання карантинних вимог на час «червоного» рівня епідемічної небезпеки.
З початку листопада 2020 року, за результатами виявлених порушень складено 12 протоколів відповідно до ст.44-3 КУпАП – щодо порушення правил карантину по дотриманню вимог санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, а саме: 5 – на об’єктах торгівлі продовольчими товарами, 5 – на об’єктах торгівлі непродовольчими товарами та 2 – інші.