Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

У зв’язку з несприятливими погодними умовами, зниженням температури атмосферного повітря та початком опалювального сезону, недотримання визначеного Державними санітарними правилами і нормами температурного режиму в дошкільних навчальних закладах може негативно вплинути на здоров’я дітей та поставити під загрозу навчальний процес.

Сьогодні, 11 листопада, заступник начальник Хмельницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Комащук Л. М. та завідувач сектору освіти, молоді та спорту, культури та туризму Гвардійської сільської ради Кондратенко Л. В. проінспектували дитячі садочки Гвардійської ОТГ з метою перевірки температурного режиму в групах дошкільного навчального закладу. Під час перевірки у групах було зафіксовано найнижчу температуру 18 С, а найвища становила 22 С.

Відповідно до діючого санітарного законодавства та Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу – відповідальність за дотримання санітарно-гігієнічного та протиепідемічного режиму покладається на засновників (власників) та керівників закладів.

Під час заходу з працівниками дошкільних закладів проводено інформаційно-роз'яснювальну роботу та наголошено на необхідності безумовного дотримання протиепідемічних та карантинних заходів у зв'язку із значнимпоширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

 

688689

сайт зроблено в adgrafics