Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

В зв’язку з відкриттям сезону полювання на хутрового та парнокопитного звіра в мисливський сезон 2020-2021 років на території Летичівського району фахівцями Летичівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області в період з 27 жовтня 2020 року по 30 жовтня 2020 року були проведені епізоотичні обстеження підконтрольних мисливських угідь.Метою обстежень було отримання дозволів на проведення полювання на хутрових та копитних звірів в сезон 2020-2021 рр. на мисливських угіддях та погодження відкриття сезону полювання на підконтрольній території.

На території Летичівського району було обстежено п’ять користувачів мисливських угідь, а саме:

- Хмельницька обласна організація УТМР;

- ДП «Летичівський лісгосп»;

- Летичівська районна організація УТМР;

- Хмельницька гарнізонна організація ТВМР;

- ТОВ «Клуб мисливців Поділля».

Дані користувачі мисливських угідь здійснюють постійний контроль за збереженням та раціональним використанням тваринного світу. Єгерською службою постійно проводиться обстеження угідь на предмет виявлення хворих тварин, їх трупів та тварин з підозрілою (невластивою) поведінкою та проводиться відповідне інформування ветеринарної служби.

Під час проведення обстеження керівникам та єгерям наголошувалося щодо відстрілу червоної лисиці, щільність якої перевищує норму.

Користувачам мисливських угідь окремо надавались рекомендації щодо дотримання законодавства у сфері ветеринарної медицини, поводження із здобутими трофеями, умов використання мисливських собак на полюванні, взаємодії між представниками мисливських господарств та Держпродспоживслужбою району в частині моніторингу епізоотичної ситуації в дикій фауні. Також проведено перевірку наявності обладнаних площадок для розроблення добутих тварин та проведення їх ветеринарно-санітарної експертизи.

677678

сайт зроблено в adgrafics