Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

Отже, ви зібралися купити навушники. Ідеального рішення на всі випадки життя знайти не вдасться, зате при правильному підході не важко підібрати оптимальну модель конкретно під ваші вимоги. 

Визначаємося з конструкцією. Вибір конструкції багато в чому залежить від того, як ви маєте намір використовувати навушники. Якщо хочете носити їх з собою в кишені або сумочці, знадобляться компактні, а вдома можна дозволити собі і великі накладні. Однак конструкції відрізняються не тільки за розміром.

Вставні навушники – найпростіший вид навушників, які просто вставляються в вушну раковину. У кожного з нас свої анатомічні особливості, тому комусь такі моделі підійдуть ідеально, а у інших будуть постійно випадати з вух. Якщо ви ставитеся до другої групи, радимо розглянути навушники з додатковими пластиковими дужками. Вони кріпляться за вушні раковини (за аналогією з дужками окулярів) і таким чином надійно фіксують навушники всередині – відмінне рішення, наприклад, для спортсменів-меломанів. Вставні навушники практично не ізолюють вас від зовнішніх звуків. З одного боку, це добре (ви почуєте, якщо хтось вам посигналить або покличе на дорозі). З іншого – слухати музику на галасливій вулиці буде незручно.

Переваги:

  • компактні розміри;
  • невисока ціна;
  • підійдуть для занять спортом.

Недоліки:

  • низька шумоізоляція;
  • можуть випадати з вух.


HOTLINE➤ JBL T110 Black (JBLT110BLK) купить в Украине. Сравнить цены на JBL  T110 Black (JBLT110BLK): отзывы и обзоры, фото и характеристики в Киеве,  Харькове, Одессе, Днепре.

Внутрішньоканальні навушники. Їх основна відмінність від вставних в тому, що вони встановлюються не просто в вушну раковину, а безпосередньо в слуховий канал. У комплект, як правило, входять кілька гумових ущільнювачів різного розміру, так що завжди можна підібрати собі комплект, з яким навушники будуть кріпитися надійно і не викликати дискомфорту. За рахунок ущільнювачів вони відмінно ізолюють вас від зовнішнього шуму. Можна слухати музику на невеликій гучності. 

Переваги:

  • компактні розміри;
  • надійне кріплення у вусі;
  • відмінна шумоізоляція.

Недоліки:

  • повністю ізолюють від зовнішнього світу.

Накладні навушники. Такі навушники складаються з чашок, які притискаються зовні до вушних раковин. Конструкції доводиться бути компромісною: з одного боку, навушники повинні надійно триматися на вухах, з іншого – не сильно здавлювати голову. Як правило, дешеві накладні навушники обом цим вимогам задовольнити не можуть, і навіть великі бренди часом випускають не дуже вдалі моделі. Так що радимо приміряти такі навушники перед покупкою.Купить в магазине Наушники беспроводные Bose QuietComfort 35 II Rose Gold  Limited Edition

Якість шумоізоляції накладних навушників сильно залежить від матеріалу амбушур і щільності їх прилягання. Якщо вас бентежить великий розмір «вух», зверніть увагу на складні моделі. Багато з них комплектуються і футляром для перенесення.

Переваги:

  • можливість налаштування «під себе»;
  • є компактні складні моделі.

Недоліки:

  • не завжди комфортно сидять.

Повнорозмірні навушники. Ці навушники схожі на накладні, але з тією різницею, що амбушюри не притискаються до вух, а охоплюють їх повністю – тобто, вушні раковини знаходяться всередині ущільнювача. Це самі громіздкі навушники з усіх, які тільки є. Але великі розміри дають можливість виробникові використовувати якісні великі динаміки, тому, як правило, такі моделі завжди звучать дуже пристойно. Саме за це їх люблять меломани і геймери. 

Повнорозмірні навушники підійдуть для використання вдома або в офісі, а ось носити їх собою не дуже зручно. Також буває, що повнорозмірні «вуха» занадто сильно тиснуть на голову, ніж доставляють суттєвий дискомфорт.

Переваги:

  • якісне звучання;
  • гарна шумоізоляція.

Недоліки:

  • занадто громіздкі для використання в дорозі.

Підключення: провідне або бездротове? Навушники можуть підключатися за допомогою дроту (через аудіоджек 3,5 мм або роз'єм USB) або по Bluetooth. Якщо кілька років тому бездротовими могли бути тільки великі накладні або повнорозмірні моделі, то тепер модуль зв'язку вмонтовують навіть у вставні навушники.

Провідні навушники – ті, які вічно плутаються, зате не вимагають підзарядки: досить просто підключити їх до гнізда. При виборі таких навушників зверніть увагу на товщину і довжину проводу. Адже тонкі дроти швидко рвуться (причому іноді пошкодження непомітно зовні), а короткі сильно обмежують в рухах.

Безпровідні навушники – підключаються по Bluetooth, працюють від власного джерела живлення. Якими б «живучими» не були ваші навушники, швидше за все, вони розрядяться в самий невідповідний момент. Є думка, що бездротовий зв'язок не може забезпечити таке ж якісне звучання, як провідний, але це пережитки минулого: сучасні бездротові моделі звучать нітрохи не гірше дротових (особливо, якщо мають підтримку кодека aptX).OPPO W31 BLACK 】 купить в Киеве, Украине. Беспроводные наушники TWS OPPO  W31 Black цена в интернет магазине Comfy (Комфи)

Гібридні навушники. Здавалося б, що заважає додати бездротовим навушникам провід. Дійсно, ніщо не заважає, і такі навушники є – це гібридні моделі. Вони можуть підключатися по Bluetooth, або досить просто з'єднати навушники з джерелом звуку проводом. 

Підбираємо за характеристиками. Скажемо відразу: якщо ви слухаєте в основному mp3 треки з недорогого смартфона, можете в принципі не замислюватися про характеристики навушників. Інша справа, коли джерелом звуку служить повноцінний аудіоплеєр або, принаймні, смартфон з підтримкою кодеків aptX HD або LDAC. У цьому випадку вимоги до навушників повинні бути приблизно такі:

  • опір – від 16 Ом;
  • частотний діапазон – від 20 Гц до 20 кГц (чим ширше – тим краще);
  • чутливість – від 100 дБ.

У багатьох виникає питання: якщо людське вухо здатне чути частоти від 20 Гц до 20 кГц, то для чого випускають навушники з більш широким діапазоном? Відповідь проста – в граничних межах навіть якісний пристрій, як правило, працює з спотвореннями. Якщо нижня межа діапазону у навушників не 20, а 17 Гц, то в чутному діапазоні вони будуть звучати чистіше.

Чи потрібен вам стандарт 5.1 або 7.1? Деякі моделі навушників (в основному повнорозмірні) підтримують звуковий формат 5.1 або 7.1. Зрозуміло, мова йде про віртуальний об'єм звуку – тобто електронна імітація справжнього багатоканального звуку. Як правило, такі навушники ідеально підходять для геймерів або любителів блокбастерів зі спецефектами. Щоб просто слухати музику в хорошій якості буде достатньо звичайного стерео.

З мікрофоном або без? Тут все просто: є традиційні навушники, а є моделі з мікрофоном. Останні з'явилися після того, як в якості джерела звуку стали активно використовувати смартфони: не знімати ж навушники, якщо раптом надійшов дзвінок.

Навушники з мікрофоном мають значно ширший діапазон застосування: в них можна брати участь у відеоконференції по Skype, грати в командні онлайн ігри. Якщо ви плануєте не тільки багато слухати, а й багато говорити, вибирайте моделі з виносним мікрофоном. 

Які б ви навушники не вибрали, не забутьте провести аналіз цін перед покупкою. Ми радимо орієнтуватися на середній або преміальний ціновий сегмент. Звичайно, є багато недорогих, яскравих і привабливих моделей, але більшість з них розчаровують жахливим звуком. Якщо є можливість послухати музику перед покупкою, запасіться різними треками і спробуйте включити їх на високій гучності. Звук насичений, всі частоти на місці і немає спотворень? Тоді можна купувати.

сайт зроблено в adgrafics