Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

 Спеціалістами Городоцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено епізоотичне обстеження мисливських угідь Городоцької районної організації УТМР та ДП «Ярмолинецьке лісове господарство», щодо погодження відкриття сезону полювання 2020-2021 років на підконтрольних територіях. Під час якого звернуто увагу на тип господарств, їх площу, щільність поголів’я диких тварин, шляхи міграції, підгодівлю, факти загибелі тварин.

        Городоцька районна організації УТМР здійснює постійний контроль за збереженням та раціональним використанням тваринного світу на зазначеній території. Єгерською службою постійно проводиться обстеження угідь на предмет виявлення тварин з підозрілою (невластивою) поведінкою.

        Під час проведення обстеження керівникам та єгерям наголошувалося щодо відстрілу червоної лисиці, щільність якої перевищує норму в 2,4 рази.

       Особливо загрозливе становище виникає в тих населених пунктах, де заборонено полювання, дані території відносяться до заповідної зони національного парку «Подільські товтри», де щільність червоної лисиці перевищує в 6,4 рази.

      Користувачам мисливських угідь, окремо надаються рекомендації щодо дотримання законодавства у сфері ветеринарної медицини, поводження з здобутими трофеями, умов використання мисливських собак на полюванні, а також взаємодії між представниками мисливських господарств та Держпродспоживслужбою району в частині моніторингу епізоотичної ситуації в дикій фауні.

635636

сайт зроблено в adgrafics