Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

В період з 19 по 21 жовтня 2020 року рейдовою групою, до складу якої входять спеціалісти Волочиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, дільничні поліцейські Волочиського відділення Городоцького відділу ГУНПУ у Хмельницькій області, представники Волочиської міської ОТГ, було проведено роз’яснювальну роботу серед працюючого персоналу закладів роздрібної торгівлі, барів, кафе, перукарень.

Наголошено на тимчасових рекомендаціях Головного державного санітарного лікаря України щодо профілактики коронавірусної хвороби COVID-19 та дотримання постанови Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Особлива увага звертається на наявність, запас та правильність використання засобів індивідуального захисту працівниками та відвідувачами, наявність дезінфікуючих та антисептичних засобів, періодичність дезінфекції контактних поверхонь, дотримання соціальної дистанції між відвідувачами.

Також перевіряється нанесення маркування для дотримання безпечної відстані між відвідувачами, кількість відвідувань відповідно до рекомендацій, розміщення інформаційних листів при вході до закладу, реалізація лише фасованих продуктів харчування тощо.

Дотримання карантинних заходів – це не лише питання влади, як державної, так і місцевого самоврядування. Це, передусім, відповідальність кожної людини, яка проживає на території Хмельницької області, в тому числі і тих, хто здійснює господарську діяльність. Тільки об’єднання зусиль всього суспільства забезпечить перемогу над коронавірусом.

306307

сайт зроблено в adgrafics