Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

В зв’язку з підготовкою до відкриття сезону полювання на хутрових та парнокопитних тварин спеціалісти Хмельницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проводять обстеження мисливських угідь ДП «Хмельницьке лісомисливське господарство» на предмет встановлення їх епізоотичного благополуччя.

Під час заходів особлива увага приділялася епізоотичній ситуації, а саме дотриманню мисливцями профілактичних заходів щодо африканської чуми свиней. Крім того, було акцентовано увагу на порядку проведення моніторингових лабораторних досліджень на АЧС. Наголошено, що досліджуються усі виявлені загиблі дикі кабани (враховуючи тварин, що загинули в дорожньо-транспортних пригодах) і дикі кабани, відстріляні в ході полювання або при проведені будь-яких заходів, з доставкою проб до державних установ ветеринарної медицини (селезінка та інші матеріали).

Користувачам мисливських угідь окремо надано рекомендації щодо профілактики сказу диких тварин, відбору та дослідження патологічного матеріалу від червоної лисиці після проведення пероральної імунізації, умов використання мисливських собак на полюванні.

За підсумками обстежень складено відповідний акт з пропозиціями стосовно необхідності дотримання норм діючого законодавства.

200201

сайт зроблено в adgrafics