Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

11 жовтня 2020 року спеціалістами Славутського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з представником Славутського відділу поліції, адміністрації ринку проведено комісійне обстеження агропродовольчого ринку в с. Ганнопіль щодо дотримання протиепідемічних заходів по профілактиці та недопущенню поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 на період карантину.

Основна увага зверталась на проведення безконтактного температурного скринінгу продавців і відвідувачів, використання засобів індивідуального захисту, антисептиків, дотримання соціального дистанціювання, проведення поточної і заключної дезінфекції, а також дотримання температурного режиму при реалізації продуктів тваринного походження.

Під час моніторингового обстеження з працівниками та відвідувачами ринку проводилася інформаційно-просвітницька робота щодо дотримання протиепідемічних заходів.

Фактів грубих порушень не виявлено, проте мали місце окремі порушення, про що проінформовано Славутську районну державну адміністрацію, органи місцевої влади, поліцію.

4546

сайт зроблено в adgrafics