Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   Полонським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області 24 вересня 2020 року перевірено заклади освіти Понінківської ОТГ щодо виконання постанов Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 № 50

   «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)» та від 21.05.2020 № 25 «Про затвердження    Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)».
Понінківською ОТГ на шість закладів освіти закуплено 15 безконтактних термометри для проведення температурного скринінгу. Допуск до роботи персоналу закладів дошкільної та загальної середньої освіти здійснюється за умови використання засобів індивідуального захисту (маски, захисні щитки), після проведення медичним працівником термометрії та обробки рук антисептиками. В дитячих закладах температурний скринінг дітей проводять при вході у заклади та кожні 4 години з занесенням показників у відповідні журнали, оформлені у довільній формі.
   Заклади забезпечені дезінфекційними, в тому числі антисептичними засобами для обробки рук, засобами особистої гігієни та індивідуального захисту, маркованими контейнерами з кришками та поліетиленовими пакетами для збору використаних засобів індивідуального захисту з подальшою утилізацією згідно з укладеними угодами на вивіз твердих побутових відходів.
   Стосовно виявлених невідповідностей з керівниками та медичними працівниками закладів освіти проведено роз’яснювальну роботу щодо систематичного використання засобів індивідуального захисту, а також заходів профілактики та реагування на виявлення симптомів коронавірусної хвороби COVID-19 серед персоналу та здобувачів освіти.

сайт зроблено в adgrafics