Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

Фахівці Білогірського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області продовжують здійснювати перевірки закладів освіти щодо створення у них безпечних умов для здобувачів освіти та персоналу з урахуванням епідситуації по COVID-19.

Cтаном на 25 вересня 2020 року здійснено моніторинг готовності до навчання в умовах карантину закладів освіти Білогірської та Ямпільської ОТГ. Побували у 38 закладах дошкільної та загальної середньої освіти. За результатами перевірок грубих порушень протиепідемічного режиму виявлено не було.

У всіх перевірених освітніх закладах наявна розмітка із стрілками руху, усі виходи з приміщень відкриті. В закладах розроблено розклад уроків та харчування, дотримується соціальна дистанція під час харчування дітей.

Усі заклади забезпечені безконтактними термометрами, антисептиками та засобами індивідуального захисту. Облаштовані місця для обробки рук та контейнери для збору використаних засобів індивідуального захисту.

При проведені обстежень особлива увага приділялась агоритму дій, у разі виявлення хворого, з ознаками респіраторного захворювання, наявності умов для його ізоляції, при отриманні інформації про підтверджені випадки захворювання на COVID-19 серед учнів чи персоналу та необхідності прийняття рішення адміністрацією закладу про припинення відвідування навчального закладу окремою групою, класом чи переходом всього закладу на дистанційну форму навчання.

171172

сайт зроблено в adgrafics