Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

23 вересня 2020 року спеціалістами Ізяславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проводився моніторинг у сфері безпечності харчових продуктів. 

      На харчоблоках закладів дошкільної та загальної середньої освіти проведено відбір зразків готових страв, води, рослинної продукції, молочної продукції, хліба та хлібобулочних виробів. 

      Зразки надіслано до Хмельницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби для дослідження на мікробіологічні та фізико-хімічні показники. 

      У разі виявлення відхилень керівникам закладів будуть підготовлені та направлені відповідні приписи.

160161

сайт зроблено в adgrafics