Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

Спеціалісти Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області згідно з Планом державного моніторингу на 2020 рік проводили відбір проб харчової продукції у 18 навчальних закладах міста Хмельницького.

23 вересня 2020 року зразки готових страв на дослідження до лабораторії Держпродспоживслужби відбирали у Хмельницькій школі № 30.

За вересень місяць інспекторами було відібрано 76 проб готових страв для дослідження на калорійність, якість термічної обробки та мікробіологію, 15 проб води для дослідження на мікробіологічні, фізико-хімічні та радіологічні показники, 9 зразків хліба та хлібобулочних виробів для дослідження на фізико-хімічні, мікробіологічні показники та ГМО, 15 проб  молочної продукції та 9 проб рослинної продукції на мікробіологічні та фізико-хімічні показники. 

Зразки направлено до Хмельницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби для дослідження на мікробіологічні та фізико-хімічні показники.

сайт зроблено в adgrafics