Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

З 14 по 23 вересня 2020 року спеціалістами Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проводиться моніторинг у сфері безпечності харчових продуктів. 

На харчоблоках закладів дошкільної та загальної середньої  освіти проводиться відбір зразків готових страв, води, рослинної продукції, молочної продукції, хліба та хлібобулочних виробів для дослідження на мікробіологічні та фізико-хімічні показники. 

Також спільно із спеціалістами Хмельницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби проводяться змиви із обладнання та інвентарю на харчоблоках навчальних закладів. 

У разі виявлення відхилень керівникам закладів  будуть підготовлені та направлені відповідні приписи.

 163164

сайт зроблено в adgrafics