Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

Спеціалісти Славутського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з працівниками Славутської районної державної адміністрації 18 вересня 2020 року здійснили перевірку закладів освіти Улашанівської ОТГ щодо дотримання протиепідемічних заходів у період карантину з метою профілактики та недопущення поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Допуск до роботи персоналу закладів освіти здійснюється за умови використання засобів індивідуального захисту, після проведення термометрії безконтактним термометром.

Заклади освіти забезпечені необхідними засобами та обладнанням: безконтактними термометрами, дезінфекційними засобами, в тому числі антисептичними засобами для обробки рук, засобами особистої гігієни та індивідуального захисту. Організовано централізований збір використаних засобів індивідуального захисту, паперових серветок в окремі контейнери (урни) з кришками та поліетиленовими пакетами з подальшою утилізацією.

З керівниками закладів освіти проведено роз’яснювальну роботу щодо індивідуальних заходів профілактики та реагування на виявлення симптомів коронавірусної хвороби COVID-19 серед персоналу та здобувачів освіти.

150151152

сайт зроблено в adgrafics