Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

07 вересня 2020 року відбулася нарада із старостами Чемеровецької ОТГ за участю начальника районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Сергія Москалюка та начальника Чемеровецької районної державної лікарні ветеринарної медицини Ліани Приймак. 

Під час заходу розглянуто питання:

  • про особливості проведення та допомогу в організації зі сторони старост сіл громади, комплексу обов’язкових осінніх протиепізоотичних, лабораторно-діагностичних, лікувально-профілактичних заходів для забезпечення стабільної епізоотичної ситуації на території громади з урахуванням карантинних обмежень.
  • про проведення моніторингового контролю за роботою освітніх закладів громади відповідно до Постанови Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 №50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».
  • про участь старост та громади в активній допомозі пасічникам, щодо паспортизації та обліку пасік в населених пунктах для отримання відшкодування за бджолосім’ї відповідно до держпрограми.  

7475

сайт зроблено в adgrafics