Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

Derajnya

У Деражнянському районному управлінні Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено онлайн-навчання в системі Zoom із керівниками та відповідальними працівниками навчальних закладів відділу освіти Деражнянського району і ДНЗ «Деражнянський центр професійної освіти» по дотриманню на харчоблоках вимог до безпечності харчових продуктів.

Розглянуто основні недоліки, які виявлено при комісійних об’їздах при підготовці закладів до нового навчального року, а саме: загроза пересікання потоків готової та сирої продукції, функціональність вентиляційних систем, умови зберігання особистого та санітарного одягу, використання дезрозчинів, маркування обладнання і інвентарю та інше.

А також проведено обговорення постанови № 50 від 22.08.2020 р. головного державного санітарного лікаря України щодо роботи навчальних закладів в умовах карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби Covid-19.

При обговоренні постанови акцентовано основну увагу на допуск до роботи персоналу, контроль стану здоров’я учнів, наявність необхідної кількості засобів індивідуального захисту, вимоги їх використання та утилізації, складання графіків допуску учнів до навчальних закладів, розробку алгоритму дій в разі підозри чи випадку захворювання на коронавірусну хворобу серед працівників чи учнів, вимоги при перевезенні дітей до навчального закладу тощо.

сайт зроблено в adgrafics