Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

медогляд

З кожним днем наближається осінь, а отже, і підготовка дітей (та батьків) до школи. Одним з найважливіших питань цієї підготовки щороку є проходження медогляду.

Регулярне проведення медичних оглядів необхідне для виявляти у дітей захворювань, подальшого їх спостереження, планового лікування чи реабілітації, запобігання масовим колективним інфекціям, а також для визначення допустимого для дитини фізичного навантаження.

Медогляди школярів проводяться лише в присутності батьків. Саме їх уважність, співпраця з медиками та вчасно поставлений діагноз є запорукою мінімального розвиток хвороб у дітей.

Заступник Міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко розповів, що цього року медичні огляди перед навчальним роком проводяться для дітей, які йдуть до першого класу, для всіх інших дітей вони проводяться раз на рік.

«Дитина повинна пройти медичний огляд один раз на рік. Він прив’язується, плюс-мінус два тижні, до її дня народження. Відповідальність за проходження покладається на батьків, які можуть сконтактувати з сімейним лікарем і визначити час для проведення огляду», – підкреслив Віктор Ляшко.

сайт зроблено в adgrafics