Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

 UGL3

but vs

but up

but zs

ZG

 

images14

Лікар із загальної гігієни Городоцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провів бесіду на районному радіо 106,9 фм на тему: «Профілактика кишкових інфекцій та умови зберігання харчових продуктів в літній період».

Під час виступу були піднесені та висвітлені такі питання:

  • кишкові інфекції та їх профілактика;
  • дотримання правил особистої гігієни;
  • дотримання температурного режиму при збереженні харчових продуктів як під час реалізації на ринках, в магазинах, так і в закладах громадського харчування;
  • дотримання товарного сусідства харчових продуктів, а саме: сирі та готові страви; сусідство між м’ясом та рибою; молочні продукти та овочі;
  • дотримання правил зберігання кулінарних виробів.
сайт зроблено в adgrafics