Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

IMG 3954.JPG

За ініціативи представників аграрного холдингу «АКРІС АГРО» 9 липня 2020 в Славутській районній державній адміністрації відбулася нарада під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Бабійчук Д. Г., щодо впровадження на території Славутського району екологічного методу захисту рослин, а саме обробітку посівів кукурудзи на орендованих полях, шляхом розсіювання з легкомоторного літака комахи ентомофага трихограми, яка є альтернативою внесення хімічних пестицидів.

У заході також взяли участь заступник начальника Славутського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Самолюк Г. С., головний спеціаліст відділу контролю за обігом захисту рослин Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Гвіздовська Г. Ю., заступник голови Улашанівської ОТГ Лавренчук О. П., представники поліції, громадської організації бджолярів Славутського району.

На нараді було прийнято рішення щодо проведення широкої роз’яснювальної роботи аграрним холдингом «АКРІС АГРО» серед жителів району щодо того, що таке трихограма, її вплив на навколишнє середовище та екосистему в цілому, своєчасне інформування в засобах масової інформації про початок обробітку посівів кукурудзи.

сайт зроблено в adgrafics