Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

ДНЗ10

Станом на 24 червня 2020 року в місті Красилові відкрилися і працюють 4 дошкільні навчальні заклади. Спеціалісти відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Красилівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області взяли участь у комісійних обстеженнях дошкільних навчальних закладів з метою профілактики коронавірусної хвороби.

В ході перевірки зверталась увага на дотримання тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширення коронавірусної хвороби «COVID-19», затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 р. № 25.

Органами місцевого самоврядування вищезазначених дитячих садків закуплені дистанційні прибори термометрії, миючі, дезінфікуючі засоби та антисептики, одноразові паперові рушники. Персоналом дитячих садків розроблений алгоритм дій при прийомі дітей тощо. Визначена та окреслена соціальна відстань для дітей та батьків. На стендах належним чином викладена інформація щодо профілактики коронавірусної інфекції.

сайт зроблено в adgrafics