Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

 UGL3

but vs

but up

but zs

ZG

 

Працівники Держпродспоживслужби оцінюють готовність навчальних закладів до прийому абітурієнтів.

У місті Хмельницькому визначили 20 освітніх закладів для проведення всіх етапів зовнішнього незалежного оцінювання.

Інспектування 23 липня проводив начальник відділу контролю за дотриманням санітарного законодавства Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Віталій Носатов.

Віталій Носатов зазначив, що буде обстежено дотримання протиепідемічних заходів у всіх пунктах тестування, а у випадку порушень – надаватимуть відповідальним за пункти тестування рекомендації щодо їх усунення.

Довідково

Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні ЗНО в період карантину, затверджені постановою Головного державного санітарного лікаря України від 21 травня 2020 року № 24:

  • при вході до будівлі, в якій проводиться тестування, організовуються місця для обробки рук антисептиками спиртовмісними з концентрацією активно діючої речовини понад 60 % для ізопропілових спиртів та понад 70 % для етилових спиртів;
  • місця для обробки рук позначаються яскравим вказівником про необхідність дезінфекції рук (банер, наклейка тощо);
  • у санітарних кімнатах потрібно забезпечити наявність рідкого мила, антисептиків та паперових рушників. Використання багаторазових рушників заборонено;
  • після проведення тестування необхідно провести очищення і дезінфекцію поверхонь (в тому числі дверних ручок, столів, місць для сидіння) та провітрювання приміщення;
  • аудиторії, в яких проводиться тестування, перед і після його проведення, повинні провітрюватися не менше 30 хвилин. Під час тестування, за сприятливих погодних умов, рекомендовано відкривати вікна при зачинених вхідних дверях;
  • у місцях проведення тестування забезпечується чергування медичних працівників закладів освіти або закладів охорони здоров’я;
  • при виході із закладу необхідно розмістити контейнер/урну з кришкою для використаних масок з чіткою яскравою відміткою «ВИКОРИСТАНІ МАСКИ»;
  • збір використаних масок під час проходження тестування здійснюється відповідно до періодичності їх заміни залученими особами в окремий мішок для сміття з зав’язками для подальшої утилізації.

сайт зроблено в adgrafics