Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

20200626 1015

25 червня в Україні стартує ЗНО 2020 року, яке цьогоріч через пандемію коронавірусу пройде в особливих умовах. Вже 23 червня в місті Шепетівці взялися перевіряти заклади, де безпосередньо буде проходити тестування. Загалом у Хмельницькій області створено вісім округів для проведення ЗНО, а саме у містах Шепетівка, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Старокостянтинів, Дунаївці, Красилів, Ізяслав та Славута. 

У Шепетівці зовнішнє незалежне оцінювання випускники складатимуть на базі п’яти закладів: Шепетівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 з поглибленим вивченням основ економіки і правознавства, Шепетівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. М. Островського, Шепетівського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія», Шепетівського НВК № 1 у складі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів та ліцей ім. Героя України М. Дзявульського», Шепетівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6. 

Готовність шкіл до проведення ЗНО перевіряла комісія в складі представників Держпродспоживслужби, зокрема начальника Шепетівського районного управління головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Віталія Стародубова та фахівців відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Наталії Линник та Ольги Рацинської, заступника міського голови Наталії Стасюк, члена штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Віктора Колошнюка.

Попри те що організатори мають забезпечити прозорість та доступність до ЗНО, наразі додалася ще чи не найголовніша вимога – створити умови, аби ніхто з учасників не захворів на СOVID-19. Отже, на місцях повинні керуватися Постановою № 24 від 21.05.2020 року Головного санітарного лікаря України «Про затвердження тимчасових рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання та єдиного фахового вступного випробування в період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СOVID-19)». Пункти тестування повинні бути забезпечені засобами індивідуального захисту, дезінфікуючими засобами для обробки рук та поверхонь, безконтактним термометром, захисними щитками, ізоляційними халатами, медичними масками і рукавичками та контейнерами для використаних засобів. Їх централізовано завезли з Вінницького центру оцінювання якості освіти. Вже напередодні перевірки заклади освіти забезпечили рідким милом та паперовими рушниками. Безпосередньо у день тестування на всіх пунктах забезпечується чергування двох медичних працівників, також будуть присутні працівники поліції, які слідкуватимуть за тим, аби сторонні особи не потрапили в заклад.

сайт зроблено в adgrafics