Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

На виконання постанов КМУ № 211 від 11.03.2020 року «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу»  та № 343 від 04 травня 2020 року «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України»,  постанов Головного санітарного лікаря України № 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 від 09 травня 2020 року, відповідно до розпорядження голови Чемеровецької ОТГ з метою забезпечення контролю за дотриманням карантинних протиепідемічних заходів на території населених пунктів Чемеровецької селищної ради створені дві рейдові групи.

До їх складу увійшли спеціалісти  Чемеровецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, дільничні офіцери Чемеровецького відділення Городоцького відділу ГУНПУ у Хмельницькій області, спеціалісти відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування та матеріально-технічного забезпечення Чемеровецької ОТГ.  

В період з 18 по 25 травня 2020 року рейдові групи проводили  моніторингові відвідування закладів роздрібної торгівлі харчовими продуктами, засобами гігієни, банків, аптек та інших об’єктів смт Чемерівці, сіл Кормильче, Кочубіїв, Жердя, Черче, Степанівка, Красноставці стосовно дотримання Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів на об’єктах, яким дозволено роботу, на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19). Протягом цього періоду проведено 257 профілактичних та протиепідемічних заходів.

Під час моніторингових відвідувань зверталася увага на наявність, запас та правильність використання засобів індивідуального захисту працівників закладів, створення умов для миття та оброки рук антисептиком, наявність дезінфікуючих засобів, періодичність знезараження дверних ручок, перил в місцях громадського користування з метою дотримання належного санітарного стану. Також було перевірено дотримання безпечної відстані між відвідувачами шляхом нанесення маркування, розміщення інформаційних листів при вході до закладу, дотримання кількості відвідувань відповідно до рекомендацій, реалізацію лише фасованих продуктів харчування тощо. 

Робота в цьому напрямку триває.

371713717237173

сайт зроблено в adgrafics