Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

На виконання Указу Президента України про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 березня 2020 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та згідно з  доручення т. в. о. Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Ольги Шевченко фахівці Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області продовжують роботу по здійсненню контролю за якістю питної води в джерелах децентралізованого водопостачання.

Так, з 19 по 25 травня 2020 року проведено позапланову перевірку джерел децентралізованого водопостачання на території Жванецької сільської ради. Відбір проб проводився на відповідність нормативним вимогам за мікробіологічними та санітарно-хімічними показниками у Хмельницьку регіональну державну лабораторію Держпродспоживслужби.

Фахівцями відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області зверталась увага і на санітарно-технічний стан криниць, зокрема, на наявність та справність зовнішнього накриття криниць, огорожі, підставки під відро, цілісність відмостки навколо оголовка.

сайт зроблено в adgrafics