Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

На виконання постанови КМУ від 11.03.2020 року № 211, протоколу № 2 позачергового засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС від 10.03.2020 року та протоколів № 2 та № 3 засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС від 12.03.2020 року , протоколу № 2 від 16 березня 2020 року засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чемеровецької райдержадміністрації працівниками Чемеровецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області як самостійно, так і в складі робочих груп спільно з працівниками національної поліції проводяться моніторингові відвідування закладів роздрібної торгівлі харчовими продуктами, засобами гігієни, банків, аптек та інших об’єктів, щодо дотримання карантинних обмежень, пов’язаних з загостренням епідситуації щодо захворюваності на COVID-19.

Під час моніторингових відвідувань звертається увага на наявність, запас та правильність використання засобів індивідуального захисту працівників закладів, створення умов для миття та оброки рук антисептиком, наявність дезінфікуючих засобів, періодичність знезараження дверних ручок, перил в місцях громадського користування з метою дотримання належного санітарного стану. Також перевіряється дотримання безпечної відстані між відвідувачами шляхом нанесення маркування, розміщення інформаційних листів при вході до закладу, дотримання кількості відвідувань відповідно до рекомендацій, реалізація лише фасованих продуктів харчування тощо. В період з 17 березня 2020 року по 7 квітня 2020 року проведено 764 профілактичних та протиепідемічних заходи на території смт Чемерівці та сіл району.

У кожній торгівельній точці встановлені обмеження для обслуговування покупців, наявні засоби індивідуального захисту, антисептики, деззасоби. Регулярно проводиться дезінфекція поверхонь, приміщень.

Під час моніторингових відвідувань проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо дотримання карантинних заходів: використання засобів індивідуального захисту продавцями, проведення санітарної обробки торгових залів та дотримання пропускного режиму при торгівлі харчовими продуктами в магазині, аптечних закладах та при роботі банків.

За результатами моніторингових відвідувань порушень санітарних та протиепідемічних заходів не виявлено.

Робота в цьому напрямку триває.

IMG-7933.JPGIMG-7934.JPG

сайт зроблено в adgrafics