Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

Шановні колеги та жителі нашої області!

Прийміть мої найщиріші вітання зі Всесвітнім днем захисту прав споживачів!

У міжнародному календарі це свято з’явилось 1983 році. А датою для святкування обрана річниця з дня історичного виступу американського президента Джона Кеннеді 1961 року, в якому він назвав основні права кожного споживача. Вони залишаються актуальними й досі.

Це право на безпеку, на інформацію, на вибір і на захист своєї думки.

Сьогодні пріоритетним питанням в роботі Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області є захист прав наших співвітчизників – споживачів. Кожен з нас, незалежно від статусу, віку, статі чи релігійних вподобань, має право купувати тільки якісні товари і отримувати належної якості послуги.

Держпродспоживслужба була і лишається на боці людей і споживачів. Ми щодня робимо все можливе для того, щоб мешканці області почували себе гідно і комфортно.

Я хочу подякувати тим споживачам, які звертаються до нас зі скаргами. Ви допомагаєте розбудовувати нашу країну, покращувати якість життя і послуг. Адже без думки і критичної оцінки споживача, не може розвиватися жоден бізнес з надання послуг, виробництва і продажу товарів.

Від щирого серця хочу привітати і подякувати своїм колегам, які працюють у відділах захисту споживачів, ринкового та метрологічного нагляду,  які щодня спілкуються із споживачами і допомагають їм у вирішенні питань, пов’язаних із порушенням їх прав. Ви робите важливу і без сумніву велику справу.

Наша мета – щоб українці жили в багатій європейській країні з високими соціальними стандартами. І лише разом, шляхом партнерства і співпраці, дослухаючись один до одного, ми зможемо досягти цієї мети.

З нагоди свята бажаю усім міцного здоров’я, достатку в усьому, затишку у домі і наснаги до нових звершень.

            З повагою,

Начальник Головного управління 

Держпродспоживслужби 

в Хмельницькій області

В. Грушко

сайт зроблено в adgrafics