Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   2 березня 2020 року під керівництвом голови Волочиської районної державної адміністрації відбулося засідання тимчасової протиепідемічної комісії щодо запобігання занесенню і поширенню на території району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019 – nCoV. В засіданні також взяли участь начальник Волочиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Микола Микуляк, головний лікар КНП «Волочиська центральна районна лікарня» Віктор Чубар.

   Під час наради було наголошено на розробленні місцевого плану протиепідемічних заходів, проведенню навчання медичного персоналу з питань дотримання вимого протиепідемічного режиму, біологічної безпеки та біологічного захисту при виявленню особи, що відповідає зазначенню випадку 2019 – nCoV.
Волочиським районним управлінням розробляється план протиепідемічних заходів, для інформування населення району розповсюджуються буклети і інформативний матеріал відповідної тематики.
   За підсумками наради голова адміністрації надав ряд доручень присутнім та запевнив, що це питання буде перебувати на його особистому контролі.

IMG 0173.JPG

сайт зроблено в adgrafics