Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   З метою виконання Регіонального плану основних організаційно-методичних заходів по забезпеченню якісного, збалансованого та безпечного харчування дітей у закладах освіти, оздоровчих закладах Хмельницької області на 2020-2023 роки 26 лютого 2020 року у м. Старокостянтинові проведено семінар на тему: «Організація харчування дітей, учнів, вихованців та додержання вимог санітарно-гігієнічних правил та норм утримання закладів освіти».

   У семінарі взяли участь спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, структурних підрозділів освіти органів виконавчих влади та органів місцевого самоврядування, керівники закладів освіти Старокостянтинівського, Хмельницького, Віньковецького, Городоцького, Деражнянського, Ярмолинецького, Летичівського, Старосинявського та Красилівського районів.
   Державними інспекторами доведено вимоги законодавства у сфері безпечності харчових продуктів, основні вимоги санітарного законодавства, інших нормативно-правових документів щодо забезпечення належної організації якісного та збалансованого харчування дітей в закладах освіти.
   Наголошено на належній підготовці тендерної документаці для закупівлі харчових продуктів. Розглянуто 12 кроків по впровадженню системи НАССР. Разом з тим, висвітено ряд систематичних порушень, які виявляються за результатами проведених заходів державного контролю, та обговорено проблемні питання.

IMG 6040-minIMG 6043-minIMG 6044-minIMG 6060-minIMG 6061-min

сайт зроблено в adgrafics