Кам’янець-Подільським міськрайонним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області було проведено нараду з керівниками забійних та переробних підприємств міста Кам’янця-Подільського та Кам’янець-Подільського району на тему: «Безпечність харчових продуктів на забійних та переробних підприємствах».
На нараді були обговорені такі питання як вимоги щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів, застосування програм-передумов на підприємствах, дотримання законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та відповідальності за порушення вимог законодавства. Роз’яснено Закон України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Також було наголошено на важливості питання щодо фальсифікації харчових продуктів та обов’язкових лабораторних досліджень всього асортиментного переліку продукції, що виготовляється на підприємствах.
На завершення наради керівники м’ясопереробних підприємств обговорили проблемні питання, які є актуальними на цей час.