Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   19 лютого 2020 року в залі засідань селищної ради відбулося спілкування за «круглим столом», до якого запросили представники бізнесу та територіальних підрозділів влади.

   Начальник Волочиського управління Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області Анатолій Саланський надав фахові консультації в частині фіскалізації груп фізичних осіб, функціонування електронних сервісів тощо.
   Сергій Москалюк, начальник Чемеровецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області, провів інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань:

  • основні напрямками діяльності Держпродспоживслужби - контроль за безпечністю та якістю харчових продуктів, контроль за дотриманням санітарного законодавства, захист прав споживача, фітосанітарний контроль, реєстрація сільськогосподарської техніки, тощо;
  • вимогами до операторів ринку щодо реєстрації потужностей в єдиному державному реєстрі, видачі дозвільних документів;
  • особливості впровадження системи НАССР на об’єктах, які проводять обіг продуктів харчування.

   Інспектор праці, головний спеціаліст відділу з питань соціального захисту селищної ради Тетяна Назарчук надала відповідь на питання щодо узаконення та легалізації трудових відносин з найманими працівниками.
   Директор Чемеровецького районного центру зайнятості Любов Бевз надала роз’яснення щодо можливостей відшкодування за працевлаштування безробітних осіб.
   На завершення засідання селищний голова Олександр Собань запропонував зробити подібні заходи традиційними.

DSCN5671DSCN5674

сайт зроблено в adgrafics