12 та 13 лютого 2020 року працівниками Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено наради-навчання з керівниками та кухарями дошкільних та шкільних навчальних закладів. В ході нарад розглянуто питання щодо гігієни харчування та впровадження в закладах постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (HACCP).
Участь у нарадах взяли заступник Хмельницького міського голови Мельник Галина Леонтіївна, заступник начальника Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Кравчук Леся Степанівна, провідний фахівець відділу державного нагляду за дотримання санітарного законодавства Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Скора Ніна Іванівна.