Головним управлінням Держпродспоживслужби в Хмельницькій області 06 лютого 2020 року розпочато проведення навчальних семінарів для державних інспекторів на тему: «Вимоги щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) та проведення аудитів операторів ринку харчових продуктів по дотриманню зазначених вимог».
Наразі, державними інспекторами розглянуто загальні вимоги щодо впровадження системи НАССР, вивчено категорії небезпечних факторів та опрацьовано 12 кроків по її впровадженню.
Слід зазначити, що наступне навчання буде розпочато із тестування інспекторів. Разом з тим, до уваги слухачів будуть доведені програми-передумови системи НАССР.