Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   Одним з пріоритетних завдань Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області є недопущення занесення на Хмельниччину збудника високопатогенного грипу птиці. В зв’язку з цим систематично проводяться заходи із профілактики інфекційних хвороб тварин і птиці на території області.

   Спеціалістами Волочиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області та працівниками Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини проведено засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Волочиській районній державній адміністрації на тему: «Загроза виникнення високопатогенного грипу птиці та вжиття невідкладних заходів з профілактики та недопущення виникнення африканської чуми свиней на території Волочиського району». В засіданні також взяли участь представники поліції, Волочиської районної організації УТМР, в. о. голови Волочиської районної державної адміністрації та члени комісії ДНПК.
   Деражнянським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено роз’яснювальну роботу на Координаційній раді з питань місцевого самоврядування із запрошеними головами сільських рад та Вовковинецької ОТГ з питання актуальності проведення заходів попередження занесення та поширення захворювання на високопатогенний грип птиці.
   Також акцентовано увагу на епізоотичну ситуацію по африканській чумі свиней, сказу тварин; наголошено на необхідності виконання заходів посадовими особами органів місцевого самоврядування відповідно до рішень комісії ДНПК при Деражнянській РДА.
   На базі Старокостянтинівської районної державної лікарні за участю спеціалістів Старокостянтинівського міськрайонного управління та Старокостянтинівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено теоретичну та практину частини семінару-тренінгу щодо вжиття дієвих заходів при виникненні карантинних захворювань тварин та птиці, порядку взаємодії оперативної керуючої та робочих груп у разі виникнення підозри та ліквідації захворювань на підконтрольних територіях.

DSC 0312DSC 0314DSC 0315DSC 0318DSC 0319

сайт зроблено в adgrafics