Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   Під час проведення підсумкової наради на тему: «Підсумки роботи Держпродспоживслужби у Волочиському районі за 2019 рік та пріоритетні завдання на 2020 рік» спільно з працівниками Волочиського районного сектору Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області, спеціалістами Волочиського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, Волочиської районної державної лікарні ветеринарної медицини було проведено навчання з питань виникнення надзвичайних ситуацій на підконтрольних об’єктах, додержання правил пожежної безпеки та порядку дій у разі виникнення пожежі.

   Крім того, на практиці було продемонстровано техніку користування первинними засобами пожежогасіння – вогнегасниками та приведення їх у дію. Усі охочі мали змогу випробувати вогнегасники на практиці.
   Рятувальниками також було проведено роз’яснювальну роботу щодо правил поводження з різними видами вогнегасників та застосування кожного з них при різних видах пожежі.

Screenshot 2Screenshot 3Screenshot 4Screenshot 5Screenshot 6Screenshot 7

сайт зроблено в adgrafics