Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   З метою забезпечення безпечного, якісного харчування та виконання «Регіонального плану основних організаційно-методичних заходів по забезпеченню якісного, збалансованого та безпечного харчування дітей у закладах освіти, оздоровчих закладах Хмельницької області на 2020-2023 роки» спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області взяли участь у нараді з керівниками закладів професійно-технічної освіти. Нарада відбулася 30 січня 2020 року у Департаменті освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації.

   Наразі наголошено, що харчоблоки закладів професійно-технічної освіти підлягають обов’язковій державній реєстрації.
   Відповідно до статті 21 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» зазначено, що оператори ринку харчових продуктів зобов’язані розробляти, вводити в дію та застосовувати постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, а також забезпечувати належну підготовку осіб, які є відповідальними за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів.
   До відома керівників закладів доведено загальні гігієнічні вимоги щодо поводження з харчовими продуктами та вимоги статті 65 Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» щодо відповідальності за порушення вимог законодавства про харчові продукти.

IMG590IMG591IMG592

сайт зроблено в adgrafics