31 січня 2020 року в приміщенні Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 гімназія» ім. О. П. Онищука було проведено нараду-семінар з керівниками закладів освіти Ізяславського району за участю начальника Ізяславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Воленюка Ю. М. та заступника начальника управління, начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Яковчук В. Г.
На нараді було розглянуто питання щодо профілактики гострих респіраторних вірусних інфекцій та грипу.
Особливу увагу було приділено питанню організації харчування дітей та вимог до операторів ринку, які здійснюють постачання харчових продуктів до закладів освіти, зокрема наявності відповідних супровідних документів, що засвідчують безпечність продовольчої сировини та харчових продуктів.
Також проведено роз’яснювальну роботу щодо особливостей впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) та наголошено на необхідності їх впровадження. Акцентовано на обов’язковому дотриманні гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва та обігу.