Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

     Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області продовжили 3-4 квітня 2017 року навчання у рамках програми Всеохоплюючої інституційної розбудови Проекту Європейського Союзу «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні», яке відбулося у м. Львові.

    Опрацьовані наступні питання: 12 кроків впровадження процедур заснованих на принципах НАССР, процедури валідації та верифікації як інструмент внутрішнього контролю операторів ринку. Також, обговорені питання про реалізацію нового харчового законодавства, спеціальні гігієнічні вимоги до харчових продуктів тваринного походження.

FHD0878 797x448FHD0879 797x448FHD0881 797x448

 

сайт зроблено в adgrafics