Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   20 грудня 2019 року Городоцьким районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області було проведено нараду-семінар з керівниками, медичними працівниками та працівниками харчоблоків закладів дошкільної та загальної середньої освіти відділу освіти Городоцької РДА на базі ЗОШ з польською мовою навчання в місті Городку.

   Нараду проводили заступник начальника управління – начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Бортняк Ю. М, лікар із загальної гігієни відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Омельчук К. М. та провідний фахівець відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Шкробот Л. Д.
   Під час наради-семінару розглядалися питання щодо застосування вимог постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), рекомендації про включення вимог законодавства про харчові продукти Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» до тендерної документації під час проведення відкритих торгів щодо харчування у закладах освіти.
   Також обговорено невідповідності та порушення вимог законодавства про харчові продукти, які виявлені за результатами проведених планових та позапланових перевірок на харчоблоках шкіл та садочків; наголошено щодо дотримання гігієнічних вимог на всіх стадіях виробництва та обігу харчових продуктів та ознайомлено з нормативно-правовою документацією щодо дотримання вимог санітарного законодавства, створення безпечних гігієнічних умов організації навчально-виховного процесу та належної організації харчування дітей.
   Керівників навчальних закладів проінформовано щодо проведення паспортизації харчоблоків та проведено інструктаж щодо складання паспортів.

26121912612192

сайт зроблено в adgrafics