Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   12 грудня 2019 року у м. Кам’янці-Подільському відбувся семінар на тему «Організація харчування дітей, учнів, вихованців та додержання вимог санітарно-гігієнічних правил та норм утримання закладів освіти».

   В семінарі взяли участь начальник відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Титарчук О. В., заступник начальника управління – начальник відділу Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Блажиєвська В. М., спеціалісти територіальних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, спеціалісти структурних підрозділів освіти органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, керівники закладів освіти Дунаєвецького, Кам’янець-Подільського та Новоушицького районів.
   Під час семінару висвітлено та обговорено ряд питань щодо безпечності харчування у закладах освіти та важливості дотримання законодавства, а саме:

  • нормативно-правове забезпечення організації харчування у закладах освіти;
  • державні закупівлі, вимоги та підготовка тендерної документації для закупівлі харчових продуктів;
  • належні умови організації харчування дітей, учнів, вихованців закладів освіти. Впровадження системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних чинників (НАССР) на харчоблоках закладів дошкільної та загальної середньої освіти;
  • основні недоліки та проблеми організації харчування, виявлені під час здійснення державного нагляду (контролю) в закладах освіти.

изображение viber 2019-12-16 13-22-53изображение viber 2019-12-16 13-22-58

сайт зроблено в adgrafics