Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

Результат пошуку зображень за запитом "Безпечні ялинкові прикраси"

   До Нового року залишилося мало часу, тож саме час прикрашати новорічну ялинку. Для когось – це лишень приємні турботи, тоді як сім'ї з дітьми чи домашніми тваринами ламають голову, як гарно, а головне безпечно декорувати ялинку.

   Наші поради будуть доречні, як обрати ялинку та прикраси з мінімальним ризиком для здоров'я. Обираючи новорічну ялинку, слід звернути увагу на її показники безпеки. Люди з економії все частіше купують штучні ялинки. Проте, вони є абсолютно різні за якістю, і тут не слід економити. Це той самий випадок, коли ціна має значення. Дорога ялинка із сертифікатом пожежної безпеки убереже вашу домівку, а головне – життя її мешканців. Безпечна штучна ялинка покрита спеціальною речовиною, яка не дасть ялинці загорітися.
   Також слід звернути увагу, щоб дріт гірлянди був товстий, інакше він легко порветься, а оголений дріт – страшна небезпека.
   Спитайте у продавця, яке підключення у гірлянди: послідовне чи паралельне. Краще обирати паралельне. Так, якщо згорить одна лампочка, решта все одно світитиме. Тоді як при послідовному підключенні ламається уся гірлянда одразу. Гірлянди з дощиком (наприклад, у формі зірки) складають небезпеку, адже несправність однієї лампочки запалить легкозаймистий дощик.
   Дощик на ялинку:
   Проведіть експеримент із серветкою. Обираючи дощик, потріть його паперовою серветкою. Необхідно, щоб фарба з дощику не злізала.
   Якісний дощик повинен легко рватися. В іншому випадку дитина може намотати дощик на палець, вухо, шию, а той, у свою чергу, подряпає шкіру.
   Сьогодні існує величезна кількість можливостей безпечно та оригінально прикрасити новорічну ялинку. Прилавки різдвяних ярмарків ломляться від різних авторських іграшок. Декоратори радять взяти до уваги нові тренди та прикрасити ялинку іграшками із тканин та синтепону, розписного дерева, бісеру та ниток.
   Обираючи пластмасові кульки, потріть їх серветкою. Якщо фарба не лишається на ній, значить прикраса безпечна. Скляні кульки так само не повинні лишати по собі фарби. До того ж, залізний ковпачок, який дуже легко знімається з кульки, може поранити. Дуже часто під таким ковпачком ховаються гострі надщерблення, що також загрожують необережним користувачам.
Можна зробити унікальні прикраси зі звичайних речей: цитрусових, тканини, стрічок, старих іграшок та милих світлин.
   Сім'ї з дітьми мають свої традиції та прикрашають ялинку їстівними прикрасами: фруктами, цукерками, пряниками.

сайт зроблено в adgrafics