Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   20 листопада 2019 року у місті Волочиськ відбулось засідання виїзної наради щодо виконання заходів Програми поводження з відходами у Хмельницькій області на 2018-2022 роки.

   У нараді взяли участь керівництво району, представники робочої групи зі сприяння розробленню проєкту Регіонального плану управління відходами у Хмельницькій області, Департаменту природних ресурсів та екології ОДА, голова Хмельницької обласної організації Всеукраїнської екологічної ліги та інші запрошенні.
    Від Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області взяв участь начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ігор Баланюк.
   За результатами обговорення було вирішено рекомендувати районним державним адміністраціям, об’єднаним територіальним громадам провести аналіз стану експлуатації полігонів твердих побутових відходів на їх відповідність будівельним та санітарним нормам, провести попередню інвентаризацію місць видалення відходів та підготувати пропозиції до Регіонального плану управління відходами.

vidhody

сайт зроблено в adgrafics