Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   28 жовтня 2019 року спеціалісти Дунаєвецького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області взяли участь в навчанні з працівниками харчоблоків та медперсоналом закладів загальної середньої та дошкільної освіти Дунаєвецької міської ради на тему: «Санітарно – гігієнічні вимоги щодо організації харчування дітей в навчальних закладах».

   У навчанні були присутні 30 працівників закладів дошкільної освіти та 59 працівників закладів загальної середньої освіти. Згідно плану проведення навчання заступник начальника управління – начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Дунаєвецького районного управління Стиран В.О. висвітлила питання: «Вимоги до організації харчування дітей у навчальних закладах освіти. Система НАССР – ефективний спосіб контролю якості і безпеки у виробництві харчових продуктів».
   Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Дунаєвецького районного управління Костриба Н.Б. в свою чергу ознайомила присутніх із санепідситуацією в навчальних закладах України протягом 2019 - 2020 навчального року, наголосила на ключових питаннях щодо недопущення її погіршення на території нашого району.
   Присутні мали змогу отримати кваліфікаційні відповіді на поставлені запитання.

IMG-17IMG-18

сайт зроблено в adgrafics