Телефон гарячої лінії: (0382) 650734
Телефон гарячої лінії Держпродспоживслужби: (044) 3647780, (050) 2300428

but vs

but up

but zs

ses1

ZG

Додаток до листа банер

Scrbanhot 1

 

   31 жовтня 2019 року відбувся семінар організований на доручення Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука за результатами відповідної селекторної наради з проблемних питань організації харчування дітей в закладах освіти.

   Представниками від Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області були начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Баланюк І.М. та начальник відділу безпечності харчових продуктів Титарчук О.В.
   Учасники зустрічі проаналізували сучасний стан забезпечення харчування дітей у закладах освіти та основні проблеми, окреслили особливості здійснення державного контролю та необхідність забезпечення впровадження системи HACCP. Також було ознайомлено з досвідом організації харчування дітей у школах ряду областей, зокрема Івано-Франківщини, де за ініціативою Головного управління Держпродспоживслужби області успішно впроваджується регіональна цільова програма «Дітям Прикарпаття – якісне харчування».
   Для участі в заході був запрошений кулінарний експерт та засновник проекту «Нове шкільне харчування» Євген Клопотенко, який представив учасникам семінару свою програму щодо зміни підходів до організації харчування школярів. Він висловив готовність максимально співпрацювати з органами влади різних рівнів з метою налагодження ефективної роботи в цьому напрямку.

20190916 174457

сайт зроблено в adgrafics